پخش تراکت در بازار تهران – بهترین نیرو های آموزش دیده

پخش تراکت در بازار تهران – بهترین نیرو های آموزش دیده
15آگوست

پخش تراکت در بازار تهران بعنوان یکی از مهمترین لوکیشن های پخش تراکت در جنوب تهران میباشد، که مطالعه دقیق این مقاله میتواند کمک شایان ذکری برای تمام مدیران و صاحبان مشاغلی که تمایل به تبلیغات در این محدوده را هستند باشد.

پخش تراکت در بازار تهران

پخش تراکت در بازار تهران یکی از گزینه های مطلوب برای تبلیغات در پایتخت است.بازار تهران معروف به بازار بزرگ تهران، قلب تپنده شهر و نقطه تلاقی فرهنگ، هنر، تاریخ و اقتصاد پایتخت به‌شمار می‌رود. بخاطر همین توزیع و پخش تراکت در بازار تهران همیشه مورد توجه بوده است.سالیان سال است که این بازار هر صبح با جنب‌وجوش کسبه از خواب بیدار می‌شود و با رفت‌وآمدها، دادوستدها و البته بازدید گردشگرانی که محو زیبایی و پویایی آن می‌شوند، جان می‌گیرد. اینجا، بعنوان یکی از جاهای دیدنی تهران پاتوق فروشندگانی است که از سرتاسر ایران با هدف خرید اجناس مختلف، از پارچه و لباس و جواهرات تا ادویه و صنایع‌دستی به اینجا آمده‌ادر این میان همیشه گردشگرانی نیز هستند که با هدف بازدید از بنای تاریخی و معماری بازار تهران به اینجا می‌آیند. این بازار در طول تاریخ ایران در ادوار مختلف مرکز رخدادهای مهم سیاسی و اقتصادی بوده است. گردش در بازار، از نظر گذراندن بخش مهمی از تاریخ و فرهنگ تهران است. پخش تراکت در بازار تهران بسیار مورد توجه مشاغل مختلف تهران است.این بازار همچون بازار تبریزدر بسیاری از برهه‌های مختلف تاریخ مرکز تجمعات سیاسی و اجتماعی بوده است. بنابراین نه تنها از جنبه اقتصادی دارای اهمیت است بلکه یکی از مراکز مهم اجتماعی شهر تهران هم محسوب می‌ شود.برای رفتن به بازار تهران می‌توانید از خط مترو، اتوبوس، تاکسی یا خودرو شخصی استفاده کنید. برای استفاده از مترو باید خود را به ایستگاه پانزده خرداد برسانید. سپس با چند دقیقه پیاده‌روی به ورودی‌های بازار بزرگ خواهید رسید.

بازار بروید باید در ایستگاه چهارراه مولوی پیاده شده و سپس بقیه مسیر را پیاده طی کنید.

  • آدرس بازار تهران: تهران، منطقه ۱۲ شهرداری، میدان پانزده خرداد، بازار بزرگ تهران
  • ساعت فعالیت بازار تهران: همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷

اطلاع داشتن از ساعت فعالیت بازار در هنگام پخش تراکت در بازار بسیار مفید است.البته بخش‌های خارجی بازار تا ساعت ۲۰ نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند. در روزهای پنجشنبه مغازه‌هایی که در داخل بازار قرار دارند تا ساعت ۱۴ و مغازه‌هایی که در بیرون از بازار واقع شده‌اند، تا ساعت ۱۷ باز هستند. بهترین زمان بازدید از بازار بزرگ تهران ساعات اولیه صبح می‌باشد. چرا که در این زمان بازار خلوت‌تر است. لازم به ذکر است که اگرچه در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی بازار بسته است، اما پاساژ‌هایی که در انتهای خیابان اصلی واقع شده‌اند باز هستند.می‌توانید از وسایل نقلیه مختلفی برای رسیدن به بازار تهران استفاده کنید و از مسیرهای گوناگون به این بازار تاریخی برسید.

پخش تضمینی تراکت در بازار
پخش تضمینی تراکت در بازار

پخش تضمینی تراکت در بازار

پخش تراکت در بازار تهران ، موانع را هم در پیش رو میبیند، قبل از اینکه بخواهیم درباره آنها سخنی به میان آوریم بهتر است درباره راههایرسیدن به بازار را مرور کنیم. مسیرهای مختلفی وجود دارد که از میان وسایل نقلیه ذکر شده خط مترو بهترین وسیله‌ای بوده که می‌توان با استفاده از آن به بازار تهران رسید. برای استفاده از مترو باید سوار خط یک مترو تهران یعنی مترو تجریش-کهریزک شد. در زیر خط مترو بازار تهران را مشاهده می‌کنید.البته علاوه بر ایستگاه مترو ۱۵ خرداد، از طریق ایستگاه مترو خیام نیز می‌توان به بازار تهران رسید. این ایستگاه بین اتفاق و شاهرخ شاهی واقع شده است. لازم به ذکر است که از این ایستگاه تا بازار تهران چند دقیقه‌ای را باید پیاده‌روی کرد.اگر قصد دارید با استفاده از تاکسی به بازار تهران بروید، می‌توانید در بخش‌های مختلف شهر از خطوط تاکسیرانی استفاده کنید. تاکسی‌های زیادی در نقاط مختلف شهر مانند آزادی، میدان انقلاب، فاطمی و… فعالیت می‌کنند که مقصد حرکت‌شان گلوبندک می‌باشد. با سوار شدن به این تاکسی‌ها می‌توانید با سرعت بیشتری به محدوده بازار تهران برسید.از آن‌جایی که بازار تهران در محدوده طرح ترافیک قرار دارد، پیش از آن که تصمیم بگیرید از ماشین شخصی برای رسیدن به بازار استفاده کنید، توجه کنید که پلاک خودروی شما متناسب با طرح ترافیک باشد. برای استفاده از ماشین شخصی باید از طریق خیابان خیام، مولوی، ۱۵ خرداد و مصطفی خمینی به بازار تهران رسید. البته توجه داشته باشید که در اطراف بازار پارکینگ و جای پارک مناسب وجود نداشته و چنانچه با ماشین شخصی به بازار بروید، ممکن است مجبور شوید ماشین خود را در کوچه پس کوچه‌ها پارک کنید. البته اگر جای پارک پیدا کنید. حال درباره پخش تراکت در بازار بصورت تضمینی بایستی اینطور بگوئیم که بهتر است بجا سپردن پخش تراکت در بازار به نیرو های کارگری متفرقه با شرکت های معتبر در این حوزه میباشد.

تاریخچه پخش تراکت بازار تهران

اگر بخواهیم درباره تاریخچه پخش تراکت در بازار تهران سخن به میان اوریم قبل از هرچیزی به تاریخچه بازار بپردازیم .هسته اصلی بازار تهران مانند بسیاری دیگر از مکان های تاریخی تهران در دوران صفوی و به دست شاه طهماسب شکل گرفت و در دوران قاجار توسط ناصرالدین شاه کامل‌تر شد. در سفرنامه سر توماس هربرت، جهانگرد انگلیسی اشاره شده است که در عهد صفوی در سال ۱۱۰۸ بازاری در تهران وجود داشته است. همچنین در این سفرنامه مشخصا اشاره شده که این بازار روباز بوده است.بازار بزرگ تهران در دوران صفویبراساس اسناد و شواهد تاریخی اینطور به نظر می‌رسد که شاه طهماسب به دلیل سفرهای مکرری که به شهر ری جهت زیارت شاه عبدالعظیم داشته دستور می‌دهد تا حصاری دور شهر بسازند. این حصار که به حصار طهماسبی معروف بود هسته شکل‌گیری چهار محله در تهران می‌شود. یکی از این محله‌ها بازار نامیده شد. رفته‌رفته بساط دکه‌ها و حجره‌ها و دستفروش‌ها در این نقطه از تهران راه افتاد و مرکزی کوچک برای دادوستد اهالی شهر تهران شکل گرفت.بازار بزرگ تهران در دوران قاجارپس از روی کار آمدن حکومت قاجار، توجه به این نقطه از شهر تهران بیشتر و بیشتر شد تا جایی که محمد شاه دستور داد دالان‌ها و حجره‌های بازار بازسازی شوند تا فضای مناسب‌تری برای کسبه ایجاد شود. در دوران فتحعلی شاه یک مسجد جامع نیز در حوالی بازار ساخته شد. پس از آن نیز بازار از سمت غرب و شمال غرب گسترش یافت و در نتیجه بازار تهران وسعت بیشتری پیدا کرد.بازار بین‌الحرمین نیز در همین زمان ساخته شد. در زمان ناصرالدین شاه یک ورودی اصلی به‌عنوان بازار بزرگ طراحی و ساخته شد. در همان زمان بود که راسته‌های اصلی و مهم بازار از جمله سرای امیر، بازار کفاش‌ها، بازار زرگرها، بازار آهنگران، بازار مسگران، بازار چهارسوق بزرگ، بازار عباس‌آباد، بازارچه معیر و بازارچه قوام الدوله ساخته شدند.بازار بزرگ تهران در دوران پهلویدر دوران پهلوی تغییرات چندانی در ساختار آن روی نداد، اما حال‌وهوای بازار کمی تغییر کرد. در این زمان بازار تهران دیگر مانند گذشته مرکز تجمعات اجتماعی و سیاسی نبود و بیشتر کارکرد اقتصادی و تجاری داشت. حال که بطور کامل با تاریخچه بازار تهران آشنا شدیم ،بهتر است بدانیم که اولین جائیکه در تهران نسبت به پخش تراکت اقدام نمود ، یک بازرگان تهرانی بود که اقدام به تاسیس یک رستوران در محدوده بازار تهران نمود و برای افزایش مشتری اقدام به چاپ کاغذ های سیاه سفید که بعدها به آن تراکت گفته شد نمود.

پخش تراکت در بازار تهران برای مشاغل مختلف

پخش تراکت در بازار تهران که  از تعداد زیادی بازارچه و تیمچه و پاساژ تشکیل شده است. میتان باعث رونق بیشتر از پیش این اصناف باشد. در گذشته تقسیم‌بندی‌های صنفی در این بازار مشخص‌تر بودند اما این تقسیم‌بندی‌ها در حال حاضر چندان چشمگیر نیستند. در کنار این‌ها مساجد و قهوه‌خانه‌ها و میادین نیز در بازار تهران و اطراف آن به چشم می‌خورند. در ادامه با بخش‌های اصلی این بازار بیشتر آشنا می‌شویم.

سراهای بازار تهران

پخش تراکت در بازار بویژه در سراهای آن مورد توجه خیلی از مشاغل از جمله شرکت های ترخیص کالا بوده است.سراها گذرهای مسقفی هستند که معمولا شامل یک راسته می‌شوند و در آن‌ها تعدادی حجره یا مغازه وجود دارد. در برخی سراها، تمام مغازه‌ها به یک صنف تعلق دارند و گاهی نیز چندین صنف مختلف در یک سرا فعالیت می‌کنند. سرای ابوتراب، اسلامی، امیرکبیر، بوعلی، تهرانچی، جواهریان، دالان دراز، دلگشا، شیخ جعفر، قدیانی، کرباسی، گلشن‌شکن، مصباح، مهدی‌زاده، میرزا اسماعیل، وزیری و یزدی‌ها از مهم‌ترین سراهای بازار هستند.

 

سرای حاج زمان

از میان سراهای متعدد بازار بزرگ تهران یکی از معروف‌ترین سراها سرای حاج زمان است. این سرا بورس پارچه بوده که برای خرید پارچه به صورت عمده یکی از بهترین اماکن می‌باشد. سرای حاج زمان در خیابان بازار مسگرها و خیابان بازار چهار سوقین واقع شده است.

در بخش‌های مختلف بازار تعداد زیادی پاساژ، بازار، بازارچه و مجتمع‌های تجاری نیز وجود دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به پاساژ احمدی، آزادی، بازار کویتی‌ها، بازار بین‌الحرمین، اسلامیه، ایران یراق، جعفری، دربنده، شمس، صدقیانی، کاووسی، توحید، خیام، کیلوئی‌ها، مسگرها، نجارها، خلیج فارس، دروازه نو، زرگر، گلستان، قائم، میلاد، مهتاش، وحدت و مهدی اشاره کرد.

​بازار بین‌الحرمین

 

بازار بین‌الحرمین یکی از معروف‌ترین بازارهاچه‌های موجود در بازار بزرگ تهران بوده که در یکی از بخش‌های تاریخی آن واقع شده است. بازار بین‌الحرمین به شکل اختصاصی در زمینه عرضه لوازم‌التحریر فعالیت می‌کند. این بازار در نزدیکی مسجد امام بوده که برای دسترسی به آن باید از طریق خیابان ۱۵ خرداد به پله نوروزخان رسیده و سپس به ورودی مسجد امام رسید. از ورودی مسجد امام که به سمت چپ حرکت کنیم به مقصد خود یعنی بازار بین‌الحرمین می‌رسیم.

تیمچه‌های بازار تهران

پخش تراکت در بازار برای آژانس های مسافرتی بسیار جذاب بوده بویژه پخش در تیمچه های این محدوده که  در اصل در بسیاری از بازارهای قدیمی ایران بخش‌هایی به‌عنوان تیمچه شناخته می‌شوند. واژه تیم به معنای کاروانسرا و چه نیز پسوند کوچک‌ساز است. به‌طور کلی تیمچه به بخشی از بازارهای ایرانی گفته می‌شود که از نظر معماری شبیه به بازارهای ایرانی است اما کوتاه، پهن و البته مسقف هستند. تیمچه‌ها معمولا سقفی گنبدی شکل دارند که بر روی آن‌ها گچبری‌ها و درودگری‌های ظریف انجام شده است. در بازار تهران نیز چندین تیمچه وجود دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به تیمچه حاجی ابوتراب، باوفا، فرد، حاجب الدوله، توجه و ملاعلی کنی اشاره کرد.

در میان تیمچه‌های متعدد بازار تهران برخی محبوبیت بیشتری دارند که از جمله این تیمچه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

​تیمچه ابوتراب

تیمچه ابوتراب که در خیابان خیام، بازار پاچنار، پاساژ حاجی ابوتراب واقع شده است، از جمله تیمچه‌های مهم بازار بوده که در زمینه عرضه فرش فعالیت می‌کند. در این تیمچه می‌توان انواع فرش‌های ماشینی و دستباف را با قیمت، کیفیت و جنس متنوع پیدا کرد.

 

​تیمچه حاجب‌الدوله

از دیگر تیمچه‌های شناخته شده بازار تهران می‌توان به تیمچه حاجب‌الدوله در خیابان ۱۵ خرداد، سبز میدان بازار کفاش‌ها اشاره کرد. این تیمچه در زمان ناصرالدین شاه ساخته شده و شامل یک سراه و یک تیمچه کوچک می‌‌باشد. تیمچه حاجب الدوله دارای دو راسته بوده که یکی از این راسته‌ها راسته شمالی-جنوبی بازار بزرگ در شرق و راسته دوم بازار کفاش‌ها در غرب می‌باشد.

برای آن که بتوانیم خود را به سرعت به تیمچه حاجب‌الدوله برسانیم کافی‌ست از خط یک مترو تهران استفاده کرده و در ایستگاه ۱۵ خرداد پیاده شویم. از این ایستگاه که به سمت خیابان ۱۵ خرداد حرکت کنیم به ورودی بازار کفاش‌ها می‌رسیم.

تیمچه مهدیه

شاید بتوان تیمچه مهدیه را یکی از زیباترین تیمچه‌های بازار تهران به شمار آورد که در خیابان گلوبندک واقع در چهارراه گلوبندک قرار دارد. این تیمچه در ابتدای بازار کفاش‌ها قرار داشته که از سمت شمال به بازار پارچه فروش‌ها و از جنوب به بازار امین‌الملک می‌رسد.

 

اصناف مختلفی در بازار تهران مشغول به کار هستند و هر صنف معمولا در بخش مشخصی از بازار فعالیت می‌کند. صنف آجیل و خشکبار در چهارسوق بزرگ، صنف طلا و جواهر در بازار زرگرها، صنف لباس زنانه در بازار عباس آباد، صنف لوازم خانگی در بازار حاجب الدوله، صنف آرایشی و بهداشتی در کوچه مروی، صنف خیاطی و کیف و چمدان در سرای مشیر، صنف فرش در سرای بوعلی، صنف لوازم تحریر در بازار بین‌الحرمین، صنف پارچه در سرای امیر کبیر و حمام چال و صنف لوازم پلاستیکی نیز نرسیده به بازار سید اسماعیل فعالیت می‌کنند.

اجرای پخش تضمینی تراکت در بازار
اجرای پخش تضمینی تراکت در بازار
نتیجه نهائی

پخش تراکت در بازار تهران برای تمای مشاغل و اصنافی که در این محدوده در حال فعالیت هستند میتواند جذاب و مفید باشد. پخش تراکت در بازار تهران به شکل های متوعی انجام میگرد که مهمترین شیوه پخش بین مغازه ها با توضیح کلامی است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.