پخش تراکت در بازار تهران یکی از گزینه های مطلوب برای تبلیغات در پایتخت است.بازار تهران معروف به بازار بزرگ تهران، قلب تپنده شهر و نقطه تلاقی فرهنگ، هنر، تاریخ و اقتصاد پایتخت بهشمار میرود. بخاطر همین توزیع و پخش تراکت در بازار تهران همیشه مورد توجه بوده است.سالیان سال است که این بازار هر صبح با جنبوجوش کسبه از خواب بیدار میشود و با رفتوآمدها، دادوستدها و البته بازدید گردشگرانی که محو زیبایی و پویایی آن میشوند، جان میگیرد. اینجا، بعنوان یکی از جاهای دیدنی تهران پاتوق فروشندگانی است که از سرتاسر ایران با هدف خرید اجناس مختلف، از پارچه و لباس و جواهرات تا ادویه و صنایعدستی به اینجا آمدهادر این میان همیشه گردشگرانی نیز هستند که با هدف بازدید از بنای تاریخی و معماری بازار تهران به اینجا میآیند. این بازار در طول تاریخ ایران در ادوار مختلف مرکز رخدادهای مهم سیاسی و اقتصادی بوده است. گردش در بازار، از نظر گذراندن بخش مهمی از تاریخ و فرهنگ تهران است. پخش تراکت در بازار تهران بسیار مورد توجه مشاغل مختلف تهران است.این بازار همچون بازار تبریزدر بسیاری از برهههای مختلف تاریخ مرکز تجمعات سیاسی و اجتماعی بوده است. بنابراین نه تنها از جنبه اقتصادی دارای اهمیت است بلکه یکی از مراکز مهم اجتماعی شهر تهران هم محسوب می شود.برای رفتن به بازار تهران میتوانید از خط مترو، اتوبوس، تاکسی یا خودرو شخصی استفاده کنید. برای استفاده از مترو باید خود را به ایستگاه پانزده خرداد برسانید. سپس با چند دقیقه پیادهروی به ورودیهای بازار بزرگ خواهید رسید.
بازار بروید باید در ایستگاه چهارراه مولوی پیاده شده و سپس بقیه مسیر را پیاده طی کنید.
- آدرس بازار تهران: تهران، منطقه ۱۲ شهرداری، میدان پانزده خرداد، بازار بزرگ تهران
- ساعت فعالیت بازار تهران: همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷
اطلاع داشتن از ساعت فعالیت بازار در هنگام پخش تراکت در بازار بسیار مفید است.البته بخشهای خارجی بازار تا ساعت ۲۰ نیز به فعالیت خود ادامه میدهند. در روزهای پنجشنبه مغازههایی که در داخل بازار قرار دارند تا ساعت ۱۴ و مغازههایی که در بیرون از بازار واقع شدهاند، تا ساعت ۱۷ باز هستند. بهترین زمان بازدید از بازار بزرگ تهران ساعات اولیه صبح میباشد. چرا که در این زمان بازار خلوتتر است. لازم به ذکر است که اگرچه در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی بازار بسته است، اما پاساژهایی که در انتهای خیابان اصلی واقع شدهاند باز هستند.میتوانید از وسایل نقلیه مختلفی برای رسیدن به بازار تهران استفاده کنید و از مسیرهای گوناگون به این بازار تاریخی برسید.
پخش تضمینی تراکت در بازار
پخش تراکت در بازار تهران ، موانع را هم در پیش رو میبیند، قبل از اینکه بخواهیم درباره آنها سخنی به میان آوریم بهتر است درباره راههایرسیدن به بازار را مرور کنیم. مسیرهای مختلفی وجود دارد که از میان وسایل نقلیه ذکر شده خط مترو بهترین وسیلهای بوده که میتوان با استفاده از آن به بازار تهران رسید. برای استفاده از مترو باید سوار خط یک مترو تهران یعنی مترو تجریش-کهریزک شد. در زیر خط مترو بازار تهران را مشاهده میکنید.البته علاوه بر ایستگاه مترو ۱۵ خرداد، از طریق ایستگاه مترو خیام نیز میتوان به بازار تهران رسید. این ایستگاه بین اتفاق و شاهرخ شاهی واقع شده است. لازم به ذکر است که از این ایستگاه تا بازار تهران چند دقیقهای را باید پیادهروی کرد.اگر قصد دارید با استفاده از تاکسی به بازار تهران بروید، میتوانید در بخشهای مختلف شهر از خطوط تاکسیرانی استفاده کنید. تاکسیهای زیادی در نقاط مختلف شهر مانند آزادی، میدان انقلاب، فاطمی و… فعالیت میکنند که مقصد حرکتشان گلوبندک میباشد. با سوار شدن به این تاکسیها میتوانید با سرعت بیشتری به محدوده بازار تهران برسید.از آنجایی که بازار تهران در محدوده طرح ترافیک قرار دارد، پیش از آن که تصمیم بگیرید از ماشین شخصی برای رسیدن به بازار استفاده کنید، توجه کنید که پلاک خودروی شما متناسب با طرح ترافیک باشد. برای استفاده از ماشین شخصی باید از طریق خیابان خیام، مولوی، ۱۵ خرداد و مصطفی خمینی به بازار تهران رسید. البته توجه داشته باشید که در اطراف بازار پارکینگ و جای پارک مناسب وجود نداشته و چنانچه با ماشین شخصی به بازار بروید، ممکن است مجبور شوید ماشین خود را در کوچه پس کوچهها پارک کنید. البته اگر جای پارک پیدا کنید. حال درباره پخش تراکت در بازار بصورت تضمینی بایستی اینطور بگوئیم که بهتر است بجا سپردن پخش تراکت در بازار به نیرو های کارگری متفرقه با شرکت های معتبر در این حوزه میباشد.
تاریخچه پخش تراکت بازار تهران
اگر بخواهیم درباره تاریخچه پخش تراکت در بازار تهران سخن به میان اوریم قبل از هرچیزی به تاریخچه بازار بپردازیم .هسته اصلی بازار تهران مانند بسیاری دیگر از مکان های تاریخی تهران در دوران صفوی و به دست شاه طهماسب شکل گرفت و در دوران قاجار توسط ناصرالدین شاه کاملتر شد. در سفرنامه سر توماس هربرت، جهانگرد انگلیسی اشاره شده است که در عهد صفوی در سال ۱۱۰۸ بازاری در تهران وجود داشته است. همچنین در این سفرنامه مشخصا اشاره شده که این بازار روباز بوده است.بازار بزرگ تهران در دوران صفویبراساس اسناد و شواهد تاریخی اینطور به نظر میرسد که شاه طهماسب به دلیل سفرهای مکرری که به شهر ری جهت زیارت شاه عبدالعظیم داشته دستور میدهد تا حصاری دور شهر بسازند. این حصار که به حصار طهماسبی معروف بود هسته شکلگیری چهار محله در تهران میشود. یکی از این محلهها بازار نامیده شد. رفتهرفته بساط دکهها و حجرهها و دستفروشها در این نقطه از تهران راه افتاد و مرکزی کوچک برای دادوستد اهالی شهر تهران شکل گرفت.بازار بزرگ تهران در دوران قاجارپس از روی کار آمدن حکومت قاجار، توجه به این نقطه از شهر تهران بیشتر و بیشتر شد تا جایی که محمد شاه دستور داد دالانها و حجرههای بازار بازسازی شوند تا فضای مناسبتری برای کسبه ایجاد شود. در دوران فتحعلی شاه یک مسجد جامع نیز در حوالی بازار ساخته شد. پس از آن نیز بازار از سمت غرب و شمال غرب گسترش یافت و در نتیجه بازار تهران وسعت بیشتری پیدا کرد.بازار بینالحرمین نیز در همین زمان ساخته شد. در زمان ناصرالدین شاه یک ورودی اصلی بهعنوان بازار بزرگ طراحی و ساخته شد. در همان زمان بود که راستههای اصلی و مهم بازار از جمله سرای امیر، بازار کفاشها، بازار زرگرها، بازار آهنگران، بازار مسگران، بازار چهارسوق بزرگ، بازار عباسآباد، بازارچه معیر و بازارچه قوام الدوله ساخته شدند.بازار بزرگ تهران در دوران پهلویدر دوران پهلوی تغییرات چندانی در ساختار آن روی نداد، اما حالوهوای بازار کمی تغییر کرد. در این زمان بازار تهران دیگر مانند گذشته مرکز تجمعات اجتماعی و سیاسی نبود و بیشتر کارکرد اقتصادی و تجاری داشت. حال که بطور کامل با تاریخچه بازار تهران آشنا شدیم ،بهتر است بدانیم که اولین جائیکه در تهران نسبت به پخش تراکت اقدام نمود ، یک بازرگان تهرانی بود که اقدام به تاسیس یک رستوران در محدوده بازار تهران نمود و برای افزایش مشتری اقدام به چاپ کاغذ های سیاه سفید که بعدها به آن تراکت گفته شد نمود.